Szkolenie prowadzi Jean Bos, mistrz sztuki kulinarnej, który swoje umiejętności jako szef kuchni rozwijał między innymi na dworze królewskim w Belgii, czy u księcia Monaco, pracował w restauracji posiadającej 2 gwiazdki w katalogu Michelin, a w Polsce założył pierwszą akademię kuchni molekularnej.
Szkolenie 1-dniowe odbywa się w restauracji Aida 05-230 Kobyłka Ul. Nadarzyńska 54
http://aida.waw.pl/pl/kontakt,5
Szkolenie 2-dniowe odbywa się w hotelu „Dom nad Rzeką” w Skwierzynie (ul. Mostowa 3, 66-440 Skwierzyna).
Przeprowadzamy dwa typy szkoleń: 1-dniowe i 2-dniowe. Podczas szkolenia dwudniowego przygotowujemy więcej potraw. Wszystko przyrządzane jest od podstaw, uczestnicy szkolenia czynnie uczestniczą w przygotowywaniu każdej potrawy, mają możliwość degustacji wszystkich przygotowanych dań.
W cenie szkolenia dwudniowego zawiera się nocleg (pokój współdzielony z innym uczestnikiem szkolenia) oraz wyżywienie.
15-16 czerwca 2021 – szkolenie dwudniowe w Skwierzynie
NOWE TERMINY JUŻ WKRÓTCE